Er is waarschijnlijk geen beter moment dan nu om zonnepanelen te plaatsen. Besparen op energiekosten is belangrijker dan ooit, nu én in de toekomst. Veel Mkb-ers stellen hoge uitgaven uit vanwege onzekerheid over de toekomst. Energieloket de Meierij heeft voor Mkb-er dé ideale oplossing. Het is namelijk nu mogelijk zonnepanelen te leasen i.p.v. te kopen. Geen investering vooraf nodig en je start direct met besparen!

Leasen de nieuwe trend!
Het grootste voordeel van zonnepanelen leasen is dat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen. En na een aantal jaren kunnen ze alsnog jouw eigendom worden. Vanaf dag 1 bespaar je al op je energierekening. Met die besparing betaal je de maandelijkse kosten van de zonnepanelen. Volgens Energieloket de Meierij is de vraag hoger dan ooit en zien zij dat steeds meer Mkb-ers kiezen voor het gemak van leasen i.p.v. kopen.

Alles is inclusief zoals;
installatie, verzekering, service en onderhoud. Ze kunnen snel leveren en binnen een dag zijn de panelen geplaatst.

Overweeg jij om zonnepanelen op je dak te plaatsen, dan raden wij je zeker aan om je door Energieloket de Meierij te laten informeren. Je voorkomt daarmee een eenmalige hoge investering en alles wordt voor je geregeld.

Vul de volgende gegevens in