Goed nieuws dat u overweegt uw huis of bedrijf te verduurzamen! Hier kunt u bekijken welke verduurzamingsmaatregel het beste bij u past.

Energieloket de Meierij wil huiseigenaren in Vught en omgeving van goed onafhankelijk advies voorzien om energie te gaan besparen of om duurzame energie te gaan opwekken in hun woning.

 

 

Wat doet Energieloket de meierij?

Bij Energieloket de Meierij kun je terecht voor vragen over het energiezuiniger maken van je woning: Welke stappen kun je nemen? Wat is er allemaal mogelijk? Zijn er subsidies voor? Heb je vragen, dan is het loket telefonisch en via e-mail te bereiken. Energieloket de Meierij voorziet je van onafhankelijke adviezen.

Energieloket de Meierij geeft informatie en beantwoordt je vragen via telefoon en mail. Het loket brengt jou in contact met voor jou interessante leveranciers en producten.

Ook als er in jouw woonplaats initiatieven of acties worden gehouden kun je daarover via Energieloket de Meierij informatie krijgen.

VET-Vught en Vughtse ondernemers hebben hun krachten gebundeld in de ontwikkeling van het energieloket. Samen geven we je de informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken voor de maatregelen die bij jouw situatie passen.

 

nieuwe locatie

Bestand_001 kl

Nieuwe locatie energieloket de meierij

Bor gebouw Vught

24-10-2016 (21)

Bor gebouw vught PV-project samen met Vet-vught en Rooftop energy

Project De Rompert

De rompert

De Rompert wordt groen. Dakrenovatie en zonnepanelen zonder investering.    

Financiële hulpmiddelen

Gezin Energieloket de meierij

Voor verduurzaming zijn er diverse regionale financieringsmogelijkheden, laat u hierover door ons informeren.

Collectief verduurzamen

zonnepanelen-plaatsen-0

Gaat u aan de slag met de verduurzaming van uw woning of bedrijf? Maak hier kennis met bestaande initiatieven in de regio die u daarbij kunnen helpen.

Projecten

home energetics - business man

Energieloket de Meierij neemt deel aan diverse projecten in de regio. Hier een overzicht van onze projecten.

Uw huis en het energielabel

Energielabel

In januari en februari 2015 kregen alle huiseigenaren die nog geen energielabel hadden, een voorlopig energielabel per post thuis gestuurd. Wat kun je hier precies mee?

Aan de slag

Verduurzamen-vastgoed

Wonen en werken en energie gaan hand in hand. Wij hebben maatregelen verzameld waardoor u zo energiezuinig mogelijk kunt wonen. Eenvoudige maatregelen én maatregelen die een grotere investering vergen.